top of page

Pievienojies Colibri School interešu izglītības skolai!


Aicinām skolēnus apmeklēt Colibri School angļu valodas, matemātikas un Mad Science & Art nodarbības.

Mēs piedāvājam saturīgas, interesantas nodarbības dažādiem vecumposmiem, kuras palīdz apgūt skolas programmu un iedziļināties mācību priekšmetos. Jau ilgus gadus strādājam ar skolēniem un priecājamies par viņu panākumiem mācībās skolā un augstskolās, eksāmenos un turpmākajā karjerā! Mūsu pedagogi strādā ar pilnu atdevi un vēlmi iedvesmot skolēnus!


6.-7.klašu skolēniem šogad piedāvājam apmeklēt arī aizraujošu, jaunu biznesa pamatu kursu! Sākam 2024.gada 14. septembrī!


Klātienes nodarbības notiek sestdienās, Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas telpās, Ruses ielā 22, Rīgā. Ir iespēja apmeklēt arī tiešsaistes nodarbības darba dienās.

Aicinām Jūsu bērnus apmeklēt Colibri School angļu valodas, matemātikas un Mad Science & Art nodarbības.


Angļu valoda

·         Klātienes angļu valodas nodarbības 1.-12.klašu skolēniem. Ir grupas skolēniem ar dažādiem valodas prasmju līmeņiem - no iesācējiem līdz C1 līmenim (gatavošanās valsts un IELTS eksāmeniem). Katrs skolēns pievienojas grupai atbilstoši savam valodas līmenim.

·         Lai pilnveidotu skolēnu valodas prasmes, papildus sestdienas nodarbībām mēs organizējam bezmaksas bonusa nodarbības angļu valodā (darba dienās, tiešsaistē).


Matemātika (valsts valodā ar angļu valodas elementiem)

·         Klātienes matemātikas nodarbības 1.-8.klašu skolēniem.


Mad Science and Art

Mad Science and Art ir interaktīvas nodarbības 1.-5.klašu skolēniem, kuras ļauj iepazīt dabas parādības, saprast mākslas valodu, eksperimentēt un veidot radošos darbus. Nodarbības notiek valsts valodā ar angļu valodas elementiem.


Business for teens – Golden grupai (6-7.kl) Kurss ir izstrādāts pamatskolas skolēniem, lai iepazīstinātu viņus ar uzņēmējdarbības pamatiem un veicinātu izpratni par to, kā veidot veiksmīgu uzņēmumu. Kursa laikā skolēni uzzinās par biznesa plāna izveidi, mārketinga pamatprincipiem, kā arī pētīs veiksmīgu uzņēmumu vēsturi un attīstību. Skolēni piedalīsies biznesa spēlēs un praktiskos uzdevumos, apgūstot kursa saturu, sadarbojoties komandās un veidojot savas uzņēmējdarbības idejas. Nodarbības norisināsies latviešu valodā ar angļu valodas elementiem.


Regulāras bonusa nodarbības angļu valodā ir bezmaksas visiem Colibri School skolēniem, kuri apgūst angļu valodas kursu, piedaloties sestdienu nodarbībās. Tās notiek darba dienu vakaros. Bonusa nodarbībās atstrādājām arī kavēto nodarbību saturu.

 

Mūsu pedagogi

Mūsu komandā ir gados jauni un pieredzējuši skolotāji, kuri strādā skolā un īsteno vasaras programmas, kā arī piedalās valsts mācību satura izstrādē un eksāmenu vērtēšanā. Mūsu pedagogiem ir pieredze skolēnu sagatavošanā valsts un starptautiskajiem eksāmeniem.


 

Reģistrācija Colibri School nodarbībām:



0 comments

Comments


bottom of page